fredag 12 augusti 2011

Illamående av svampen

Ja ha däckade även igår med fruktansvärt illamående och helt utslagen! Fixar inte alls de varma sopporna så jag var tvungen att ringa dietisten på Ersta nu. Hon frågade om tungan var vit...ila till spegeln och JA den ser ut som ett spöke! Då sa hon att detta kan vara orsaken till illamåendet och min aviga inställning mot sopporna. Svamp i munnen är nämligen inte dina vänner grrr... Så behandling av svamp står näst på listan av saker att göra, tid bokad på Närakuten kl.15.00! Och angående ätandet så ska jag äta det jag kan dvs kalla frukt soppor, Naturell youghurt och så var hon så vänlig och rekommenderade MODIFAST!!! Yeay...kanske kan trycka in en choklad dryck för näringens skull. På måndag ska jag ringa dietisten igen om det inte blivit bättre så får vi se vad som händer. Återkommer med mer info om svampen :D


I morse vaknade jag redan vid 05.30 gick upp strax innan sju och tog en dusch,fy fasiken vad skönt det var! Ny duschad med rena kläder och man är halvvägs till helt återställd!  (Mm vad god fruktsoppa ;))


Ida och Max sticker till Jussi vid 14-tiden kommer tillbaka på söndag kväll eller måndag fm. Det är lyx! Ska bli skönt att bara vara vi tre hemma i några dagar, det var länge sedan. Hoppas hitta nån bra film och göra en god smoothie och sjunka ner i soffan.

Fick av en händelse reda på idag att mina p-piller, som är mini piller har en förmåga att inte kunna tas upp av kroppen efter en GatricBypass vilket leder till att man lättare blir gravid! :/... Gissa vem som redan har ringt och bokat tid på Mvcför konsultation och byte av piller??? Just det på tisdag kl.10.00 är det jag som ser till att det inte tillverkas fler penntroll i denna familjen. Och skulle det pocka på innan dess så är det regnrock som gäller! Så det så!!!  



Innan ni drar...dagens vikt 120,8 :D

Tjingtjomg ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar